Združeni pod eno streho

Podjetje Repromat je bilo ustanovljeno leta 1995 v Črnomlju. Ob konstantnem vlaganju v znanje in veščine se je razvijalo in raslo.

Zaupanje poslovnih partnerjev je oblikovalo dobre ime podjetja in danes deluje na več kot 4500 m2 lastnih proizvodnih površin ter zaposluje 34 sodelavcev.

Še posebej smo ponosni na medsebojne odnose, ki so na visokem nivoju razumevanja in sodelovanja. Verjamemo v to sinergijo in jo negujemo!

Od enostavnih do izjemno zahtevnih projektov

Glavne konkurenčne prednosti podjetja Repromat so kombinacija znanja, sposobnosti, izkušenj in iznajdljivosti ter odzivnosti in prilagodljivosti.

Stremimo za preseganjem pričakovanj poslovnih partnerjev. To nam uspeva s kratkimi dobavnimi roki, zmožnostjo izdelave specifičnih izdelkov kot tudi z odkrivanjem novih potreb in priložnosti na trgu. Usmerjeni smo v skrajševanje proizvodnih procesov in s prilagojeno proizvodnjo ter logistiko uspešno uresničujemo pričakovanja tudi najbolj zahtevnih kupcev in projektov.

Našo vrednost in potencial so prepoznala tudi številna podjetja iz Avstrije in Nemčije, poznajo nas pa tudi podjetja iz ostalih evropskih trgov.

Zanesljivost, prilagodljivost, natančnost

Repromat je organizacija, ki se zaveda da je edina konstanta – sprememba. Zato smo za spremembe odprti, spodbujamo izboljšave in stremimo za tem, da bomo tudi v nadalje prepoznavni po kakovosti in urejenosti poslovanja.

Svoj ugled in zaupanje v domačem ter predvsem tujem poslovnem okolju smo si dodatno utrdili s pridobitvijo certifikata bonitetne odličnosti AA za poslovno leto 2012 in 2013, certifikata odličnosti AAA za leto 2014 in 2015, za leto 2016 pa smo prejeli Zlato boniteto odličnosti. To je le še dodaten pokazatelj, da se podjetje Repromat uvršča v sam vrh najuspešnejših in zanesljivejših poslovnih subjektov v Sloveniji.

Kot naši partnerji radi rečejo: “Odkar sodelujemo z vami, ponoči mirno spimo, naše poslovanje pa se vidno izboljšuje.”